İSVEÇ FİN AHŞAP EVLERİ


Mega Fotoğraflar
200.000 - 400.000
Proje
Eklenme Tarihi09.06.2019
İlan No22629
İlan TipiVilla Projeleri
Teslim Tarihi 2019
Min (m²) : 100 M2
Max (m²) : 200 M2
Toplam Daire Sayısı 1000
Toplam İnşaat Alanı 500 M2
Toplam Arsa Alanı 1000

Kat Planları


Kat Planı Unite Tipi Unite Adı M2 Aralığı Fiyat Durum

Proje Hakkında

İsveç Fin Ahşap Evleri Hakkında.

İsveç Fin Ahşap Evler olarak sizlere, günümüzde lüks villalar,deniz kenarı villaları, çiftlik evleri, dağ evleri, country club'lar, bungalovlar, tatil köyleri, oteller, moteller ve restaurantlar gibi 12 ay sürekli kullanılabilen içerisinde her türlü konforu (jakuzi, şömine vb..) mevcut, 100 m²'den 200 m² üzerine kadar ahşap evler sunuyor.

Doğal yaşama en uygun ahşap kütüklerden oluşan bu evlerde, doğa şartlarına karşı koyabilen, sıcağa ve soğuğa karşı kullanılan 9 cm kütükler 70 cm betonerme yapının izolasyonuna eşittir. Betonarme evlere oranla %35 daha az ısı kaybı yaşanmaktadır. Ev modelleri, tasarımları hazırlamis oldugumuz modellerimiz bölümümüzden seçilebileceği gibi sizin hazırladığınız özel projelerden de imal edilebilmektedir.

Binanın temeli birçok alternatife uygun hazırlanabilir. Su basman ve bodrum katı oluşturulabileceği gibi beton ve ağaç kütüklerle temel yapılabilir. Çürüme ve böceklenmeye karşı özel solüsyonda bekletilmiş ve nemi % 18 C indirilmiş kütükler hiç bir çivi çakılmadan tüm loglar birbirlerine geçirilerek ahşap kavelalarla birbirine bağlanır. Ahşap evlerin birleşimleri depreme dayanıklı çantı sistemi ile birbirlerine geçmeli olarak üretilir.

Çatıya kadar bu şekilde yerleştirilen kütüklerin her biri arasına izolasyon malzemeleri tatbik edilir. Kütük ve doğrama arasında kızak görevinde bulunan ayrı bir ahşap elemana cıvatalanır. Bu elemanda her hangi bir yer sarsısında aşağı yukarı hareket ederek doğramanın zarar görmesini engeller.

Evlerin fiyatları proje çalışmalarının sonuçları (Kütük kalınlığı, ebadı kat sayısı, iç bölmeler ve duvarlar, vitrifiye seçimi, kapı ve pencere modelleri ve nakliye gibi unsurlar) değerlendirildikten sonra tespit edilir.

Evlerimiz 100 m2 ve 200 m2 Proje olarak alınır.

Evlerin m2 14.500 İsveç kronu = 9.000 bin Türk Lirası

Proje Özellikleri

Yangın ve Duman Dedektörü
Otomatik Yangın Söndürme Sistemi
Çelik Kapı
Güvenlik Kameraları
Akıllı Ev Teknolojisi
Bahçe ve Park
Açık Otopark
Festival Park
Vertical Garden

Detaylı Bilgi İsteyin

Güvenlik Kodu

İletişim Bilgileri

İSVEÇ FİN EVLERİ
05443901090
info@evdam.com
Evdam

Sosyal Medya'da Paylaş

Harita Üzerinde Konum

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir