KIBRIS İSKELE LONG BEACH DENİZE YAKIN 7 YILDIZLI KONUT PROJESİ SATILIK RESİDANSLAR


Mega Fotoğraflar
48.800
Satılık
Eklenme Tarihi16.06.2020
İlan No28313
İlan TipiResidans
Site İçerisinde Evet
Zemin Etidü Var
Oda Sayısı 1+0 Stüdyo

İlan Açıklaması

Projemizde 1 adet 5 yıldızlı hotel ve casino, 7000 m2 havuz, 27,29 ve 31 katlı 3 rezidans ve 5 katlı 7 alçak bloktan oluşacak toplam 1600 daire bulunacak.

Projemizde sizi evinizde hissettirecek bir çok ekstra bulunmaktadır. A la Carte restaurantlar, pool bar, infinity havuz, çocuk kulübü,mini golf, aqua park, tenis kortu , beach volley, çocuk parkları, barbekü alanları, denize shuttle servisleri, Roof bar gibi bir çok hizmet içerecek projemiz tatil kıvamında bir yaşam sunacaktır.

3 aşamada gerçekleşecek projemizin 1. Etabı yüksek katlı bloklardan  en öndeki A blok , yanındaki 2 adet 5 katlı blok ve 4000 m2 lik büyük havuzumuz inşaası ile başlayacak  ve 3 senede tamamlanacaktır.Projemizin tamamı 5 yılda tamamlanacaktır.

İskele Long Beach bölgesi son yıllarda tatilcilerin ve Kuzey Kıbrıs’ta yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi haline gelmiştir. Tam teşkilatlı sahili, bembeyaz kumu ile Long Beach bölgesi, Gazimağusa şehrine 15 dakika mesafededir.

İskele şehrine iki dakika mesafede olan Long Beach, son yıllarda, emlak sektörünün en çok tercih edilen bölgesi ve tatilcilerin ev kiralayarak uzun tatiller geçirdiği bölge haline gelmiştir.

Avrupanın tatil evlerini aratmayan bölge, Gayrımenkul yatırımı yapanlar için en ideal konumdadır. Kuzey Kıbrıs’tan daire satın alıp, kira getirisi yüksek bir yatırım arayanlar icin, günlük, haftalık, aylık veya yıllık kiralama seçenekleri ile ideal bir yatırım bölgesidir.

Kuzey Kıbrıs’ın en cok tercih edilen tatil bölgesi Bafraya 15 dakika mesafede, balık severler için balık restoranlarına 10 dakika mesafede olan bölge yeni yatırımcılarını beklemektedir.

Siz de bu fırsattan yararlanmak icin bizimle iletişime geçin.

İlan Özellikleri

Asansör
Engelliye Uygun
Güvenlik
Hidrofor
Isı Yalıtım
Jeneratör
Kablo TV - Uydu
Kreş
Otopark
Oyun Parkı
Ses Yalıtımı
Spor Alanı
Su Deposu
Tenis Kortu
Yangın Merdiveni
Yüzme Havuzu (Açık)
Yüzme Havuzu (Kapalı)
Belediye
Cami
Fuar
Hastane
Lise
Market
Park
Polis Merkezi
Sağlık Ocağı
Semt Pazarı
Spor Salonu
Üniversite
İlköğretim
İtfaiye
Şehir Merkezi
Deniz
Doğa
Şehir

Detaylı Bilgi İsteyin

Güvenlik Kodu

Sosyal Medya'da Paylaş

Harita Üzerinde Konum

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir